Hlavní obsah

Petr Zvěřina chce být otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zdá se, že se Petr Zvěřina hodlá usadit. Dokonce by si se svou přítelkyní Kateřinou přál potomka. Jednoznačně popírá rozpad jejich vztahu slovy: "Nějaký mráček se nad námi přehnal. Znáte vztah, který je bez problémů? Teď už je všechno v pořádku, jsme šťastní."

Článek

Nejen, že je se vztahem vše v pořádku, ale údajně se s Kateřinou dokonce i chystají na rodičovství. K tomu Zvěřina řekl: "Přemýšleli jsme s Katkou nad dítětem a shodli jsme se, že ten správný čas právě nastal. Už na tom pracujeme."

Nezastírá, že by si přál, aby se narodil kluk. "Jmenoval by se Pavel, po mém tátovi," prozrazuje Zvěřina. A jestli mají oba podporu rodičů? Nejen to, podle slov Petra si rodiče o vnoučata dokonce říkají. "Jsme do toho tlačeni z obou stran."

Petr se nejvíc obává potomkovy puberty

Svatební obřad prý plánují na léto, a jak to vypadá, malý Zvěřina se narodí až po svatbě. Zvěřina by si přál, aby se dítě narodilo v září, to by prý mělo povahu po něm.

Jak by se případně jmenovala holčička, zatím nevědí. Ale jistě by se jim líbilo nějaké typicky české jméno, jako je Anežka nebo Eliška. "Holčička by byla taky skvělá, jen bych se netěšil, až by šla do puberty," dodává Zvěřina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám