Hlavní obsah

Petr Novotný shání peníze na erotickou komedii

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Televizní pořad Petra Novotného Dobroty se chýlí ke konci. Přestože se bavič na obrazovkách objevoval v roli kuchaře tři roky a pořad pod jeho taktovkou dosáhl poměrně vysoké sledovanosti, nepropadá smutku. Připravuje totiž zbrusu novou show.

Článek

"Já konec pořadu Dobroty neprožívám. Už když jsem psal scénář, věděl jsem, že bude mít pouze pětadvacet dílů, a tak je tady najednou konec. Mám radost, že se Dobroty podařily, ale na lítost nemám čas. Mám tolik práce, že nevím, kam dřív skočit. Na příští rok už totiž připravuji novou show. Myslím, že to bude pro mnoho lidí překvapení, protože u nás zatím nikdo nic takového nerealizoval. Víc ale neprozradím," uvedl Novotný.

Od projektu neopustí

Petr Novotný už v prosinci minulého roku oznámil, že se vydá do Thajska natáčet eroticky laděnou komedii. Od svého plánu neupustil. Nejprve však bude muset lépe promyslet financování projektu.

"Je jisté, že natáčení bude dražší, než jsem si myslel, a tak teď přemýšlím o rozpočtu. Rozhodně se ale svého plánu nevzdám."

Náhlovský se svlékne

Po boku exotických krasavic by měl účinkovat herec Josef Náhlovský, který se ovšem striktně odmítá před kamerou svlékat. Novotný si je však jistý, že nakonec své puritánství překoná.

"S Pepou Náhlovským budou problémy vždy. Je to ale tak vynikající herec, že stojí za to je podstoupit. Hlavně, aby mu při natáčení sloužilo zdraví. Je totiž pověstným hypochondrem, proto doufám, že v Thajsku při natáčení jakoby neonemocní," podotkl se smíchem Novotný.

Reklama

Související témata:

Související články

Josef Náhlovský: Před kamerou se nesvléknu

Populárního baviče Josefa Náhlovského letos čekají vskutku nelehké okamžiky. Má totiž hrát jednu z hlavních rolí v erotické komedii Petra Novotného. Její...

Výběr článků

Načítám