Hlavní obsah

Peter Nagy chystá sérii aktů své milé

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Na brněnských veletrzích módy mohl i obyčejný návštěvník postřehnout populárního slovenského zpěváka Petera Nagye s fotoaparátem v ruce. "Samozřejmě že se mi nejvíce líbila modelka Monika Hrabovčáková, moje přítelkyně," řekl se smíchem Peter.

Foto: Karel Šimr

Zapalování svící v Plzni v roce 2011

Článek

"Na módních přehlídkách občas vystupuji, ale do Brna jsem přijel jen obdivovat Moniku a také udělat pár fotek." Fotografování už totiž není pro zpěváka jen koníčkem. "Pracujeme společně, protože Monika dělá vizážistku a také styling. V současné době spolu chystáme na Vánoce sérii Moniččiných romantických aktů," prozradil něco z oblasti svého nového podnikání Peter Nagy.

Na módní přehlídce nemůže nepadnout otázka o módě. "Nejradši nosím to, co mám právě na sobě, tedy potrhané džíny, tričko, zkrátka volné a ležérní oblečení. V chladnějším období mám v oblibě kůži," svěřil se bývalý československý Zlatý slavík.

A jak si s Monikou užívali léto? "Já neumím odpočívat. Vlastně si nejvíce odpočinu při focení. Letos jsme s Monikou fotili celé prázdniny. Chodím taky do fitka, jezdím na kole a na kolečkových bruslích. Snažíme se oba žít zdravě," poznamenal Peter Nagy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám