Hlavní obsah

Pete Doherty se zasnoubil. Ne však s Kate Mossovou

Novinky, Famous
LONDÝN

Ještě před pár týdny byli Kate Mossová a Pete Doherty zamilovaným párem, který nemohlo nic ohrozit. Teď si může britská modelka akorát rvát vlasy. Její fetující přítel, do něhož je stále zamilovaná, ji totiž opustil a ihned se zasnoubil s jinou ženou. Tu navíc poznal právě v den jejich rozchodu. Ještě letos v listopadu prý bude svatba.

Článek

Osmadvacetiletý zpěvák skupiny Babyshambles prý na Kate zapomněl ve chvíli, kdy pařížskou umělkyni Christine spatřil. Bylo to v den, kdy se s Mossovou pohádal kvůli penězům. Dohertyho prý také štvalo, že ho britská topmodelka pořád hlídá a sleduje. Tak se s ní rozešel, vyrazil na divoký mejdan a potkal svou novou lásku.

"Udělal jsem unáhlené gesto. Bylo to více o momentálním hněvu. Zeptal jsem se Christine, jestli si mě vezme. Pak odjela zpět do Paříže a já teď nevím, co dělat," stěžoval si Doherty novinářům. Kate Mossová tak má možná šanci, že se k ní Doherty bude chtít vrátit.

Reklama

Související témata:

Související články

Pete Doherty: nemůžu mít drogy i Kate

Muzikant Pete Doherty si musel připustit, že se bude muset poprat se svou závislostí na drogách, pokud chce, aby se k němu jeho bývalá přítelkyně, modelka Kate...

Pete Doherty zvolen nejhorším otcem

Kontroverzní britský rocker Pete Doherty byl zvolen nejhorším otcem mezi celebritami. Vyplývá to z výsledků hlasování, které uspořádala dárková služba...

Výběr článků

Načítám