Hlavní obsah

Pete Doherty: nemůžu mít drogy i Kate

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muzikant Pete Doherty si musel připustit, že se bude muset poprat se svou závislostí na drogách, pokud chce, aby se k němu jeho bývalá přítelkyně, modelka Kate Moss vrátila. Sama se totiž díky izolaci na klinice vyléčila a nechce mít s drogami už nic společného. Modelka se stydí, co se o ní v bulváru psalo a snaží se udělat vše pro to, aby ostudu napravila.

Článek

Doherty řekl v interview pro BBC: "Když se můj svět točí okolo drog a opojení z nich, nemůžu mít Kate ve svém životě. Je to jednoduché."

Na začátku prosince vyhodila jednatřicetiletá modelka zpěváka z bytu. Informoval o tom internetový server Ananova. "Prý proto, že nemám peníze na to, abych ji koupil diamanty a mé mužství označila za příliš malé," postěžoval si Pete.

Kate má léčbu za sebou

V říjnu zakončila Kate pětiměsíční léčbu v arizonské Meadow klinice, kam se uchýlila poté, co se na titulních stránkách bulváru objevily její fotografie, kde se pod vlivem drog nevkusně předvádí.

Díky své pozitivní zkušenosti léčení doporučila i Petemu, zaplatila mu dokonce na klinice denní program za 1 500 amerických dolarů. Petovi se ovšem léčba nezamlouvala a tak z ní po pár dnech utekl. A to byla pro Kate poslední kapka. Peta vyhodila ze svého bytu i života.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová nastoupila protidrogovou léčbu

Britská modelka Kate Mossová se kvůli své závislosti na kokainu začala léčit pod dohledem odborníků. Po skandálu, který rozpoutaly fotografie, na nichž modelka...

Mossovou v kampani vystřídá neznámá modelka

Švédská společnost HM, která uzavřela smlouvu na kampaň s britskou topmodelkou Kate Mossovou, v úterý oznámila, že ji vymění. Za náhradnici byla vybrána...

Výběr článků

Načítám