Hlavní obsah

Pes v Číně vypadl ze druhého patra na ženu a přivodil jí těžká zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuang-čou

Kamera ve městě Kuang-čou na jihu Číny zachytila kuriózní incident. Na procházející ženu spadl ze druhého patra velký pes a přivodil jí vážná zranění. Záběry, které byly pořízeny 15. dubna, ve středu zveřejnila agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ze střechy spadl pes a srazil ženu na ulici. Ta skončila s vážným zraněním páteře v nemocniciVideo: Reuters

 
Článek

Žena byla na cestě na místní kliniku. Pes ale z okna skočil či vypadl v tak nešťastný okamžik, že trefil kolemjdoucí do krku. Po zásahu žena upadla do bezvědomí.

„Byla to velká rána, jako když spadne pytel cementu. Držela jsem ji a viděla, jak jí zčernaly rty. Položila jsem ji na papírovou krabici a doktor, který přispěchal odvedle, ji pod nosem pomazal nějakým bylinným olejem. Byla zcela mimo sebe. Asi po deseti minutách konečně začala mrkat a pohybovat rty,“ vypověděla svědkyně pádu.

Pes pád přežil a utekl. Jak se dostal do druhého patra továrny a proč skočil či spadl, není jasné. Žena se stále zotavuje v nemocnici. Podle lékařů utrpěla zranění krčních obratlů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám