Hlavní obsah

Pergnerové vrátili syna, rozešla se ale s Boučkem

PRAHA

Jednatřicetiletá Tereza Pergnerová ve čtvrtek ráno zažívala jedny z nejkrásnějších okamžiků svého života. V devět hodin ráno jí soud v Rakovníku vrátil do opatrovnictví jejího syna Samuela. Zároveň ale tento týden přišla o svou lásku - moderátora Libora Boučka.

Článek

"Ihned jsem vykoupila všechna hračkářství a budu se celý den Samuelovi věnovat," řekla Pergnerová na rozhlasové stanici Frekvence 1, kde moderuje pořad Rande, v reakci na vrácení Samuela.

"Na dnešek jsem vůbec nespala, do toho všeho mám zlomené srdce, takže snad to zvládnu," konstatovala Tereza, která v uplynulých dnech prožila krátký milostný románek s Liborem Boučkem. Ten se v září stane jejím kolegou v nové reality show televize Prima VyVolení. Tereza se s Liborem rozešla počátkem týdne, i nadále ale zůstávají přáteli.

VyVoleným prý poslouží dobře

Pergnerová, která bude z VyVolených moderovat denní sestřihy, se na práci cítí připravená. Rovněž věří, že pořadu dobře poslouží. Na moderování reality show ji nejvíce láká řemeslo, emoce a krásná práce. "Soutěžící obdivuju. Diváci - nastavíme si zrcadlo. Bude to bouře. Připravte se na svět VyVolených," vzkázala.

Když se Tereza dozvěděla, že právě ona byla zvolena moderátorkou nového pořadu, rozhostil se v ní klid a nádherný pocit z toho, že se může podílet na tom, co chtěla dělat. "Jsem připravená neexhibovat a dobře posloužit - pochopit, o čem to je. Já nejsem pupek světa," sdělila Pergnerová.

Dítě na prvním místě

Tereza doufá, že se jí práci v rádiu i televizi podaří s mateřskou rolí skloubit a vše dohromady zvládne. "Musím. Neexistuje věta - to nejde. Shamu je na prvním místě," uvedla.

Jednou ze špatných vzpomínek na minulost jsou pro Pergnerovou, bývalou moderátorku hudební hitparády Eso na Nově, jistě drogy, jimž v uplynulých letech podlehla. "Poznala jsem dno. Víc si vážím života, nepodléhám trendům a zbytečným tlakům. Nejsem naivní a mám se ráda. To je základní rozdíl. Jinak ale nejsem nový člověk, přemýšlím stejně," poznamenala Tereza.

Reklama

Výběr článků

Načítám