Hlavní obsah

Pergnerová se ukázala bez make-upu, Anna K. poprvé od operace na veřejnosti

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Přípravy na galavečer cen Akademie populární hudby Anděl 2009 vrcholí. Celý tým a účinkující zkouší od rána na večerní přímý přenos. Chybí jen Anna K., která od loňského září bojuje s rakovinou prsu. Jako jediná z akademiků dorazí až na večerní přenos. Podle zákulisních informací chystá velké překvapení. Zpěvačka je údajně už vdanou paní. Vzala si dlouholetého přítele Tomáše Varteckého.

Článek

Od deseti hodin ráno probíhá zkouška na přímý přenos. Od tří hodin odpoledne začíná generální zkouška. Na tu pomalu přicházejí všichni akademici. Nechybí mezi nimi Lenka Dusilová, Richard Müller, Petr Malásek, Robert Kodym a další hvězdy hudební ceny.

Anna K. na sobotní generální zkoušce chybí. Dorazit má až po sedmé hodině večer. Zpěvačka má usednout mezi akademiky a také by měla předávat jednu z hlavních cen. Anna K., která bojuje s rakovinou prsu,  se objeví na veřejnosti poprvé od operace.

V sobotu večer by měla slavnostně předat cenu Zpěvákovi roku. Tím se stane Petr Kolář, Tomáš Klus nebo Jarek Nohavica. Po dlouhé době se o vítězích všech kategorií rozhodne v přímém přenosu.

Přítomnost zpěvačky Anny K. bude do poslední chvíle záležet na jejím momentálním zdravotním stavu. "Jsem na konci léčby, kterou jsem prošla se ctí. Čeká mě poslední chemoterapie a ještě měsíc ozařování, na které musím docházet denně. Na 99 procent tam ale půjdu. Prostě udělám všechno pro to, abych tam byla," řekla Anna K.

"Jsem ale v situaci, kdy se může stát cokoliv. Takže nic není na sto procent. Je to svátek hudby, a tak nechci chybět! Doma už jsem byla dost dlouho. Doufám, že mi bude dobře a budu v takové kondici, abych to ustála, " dodala zpěvačka. Zároveň prozradila, že se galavečera zúčastní také proto, že má velké překvapení. Podle zákulisních informací se vdala za muzikanta Tomáše Varteckého.

Od rána zkouší moderátorka galavečera Tereza Pergnerová. I když se v minulých dnech stala terčem bulváru kvůli svému účinkování v pořadu Snídaně s Novou, kde se objevila bez make-upu, nic si z toho nedělá.

A jako důkaz je opět prakticky nenalíčená. Rty si potírá jen růžovým balzámem. Vizážistka si vezme moderátorku do parády až po generální zkoušce. Celý den je v Incheba areně na pražském Výstavišti oporou Pergnerové její přítel Jiří Chlebeček a také syn Samuel.

Na pódiu se vystřídají desítky hvězd české a slovenské populární hudby. Vystoupí Aneta Langerová, Monkey Business, Xindl X, Ewa Farna, Petr Kolář, Miro Žbirka, Tomáš Klus, Klára Vytisková, skupina Elán, Marta Jandová s Die Happy nebo kapela Nightwork.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám