Hlavní obsah

Pepa Vojtek: usmířil se s exmanželkou

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Ještě nedávno nemohl Pepa Vojtek v médiích své exmanželce a matce syna Matyáše Libušce Vojtkové přijít skoro na jméno a plivali na sebe špínu. Teď je všechno jinak. Po dvou letech se konečně usmířili.

Článek

Pepa Vojtek požádal o rozvod s Libuškou poté, co se zamiloval do její nejlepší kamarádky, tanečnice Jovanky Skrčeské. Manželku, se kterou měl v té době čtyřměsíčního syna, opustil.  A to pochopitelně nesla Libuška velice těžce. Dala dokonce jasný příkaz. Pokud che vidět jejich syna Matyáše, Jovanka u toho nebude. 

Nyní to vypadá, že rány se už zahojily a exmanželé spolu v pohodě komunikují. Bylo to vidět i na vánočním večírku divadel Broadway a Hybernia v Creperii U slepiček, kde si dali spolu panáka hruškovice na baru. "Je to skoro dva roky. Došlo k vnitřímu odpuštění. Je mi dobře. A dneska už mu přeju, ať se má fajn," řekla Novinkám Libuška. "Jsme s Pepou teď úplně v pohodě," prozradila. 

Vztahy s bývalou nejlepší kamarádkou Jovankou, která jí dokonce byla za svědka na svatbě s Pepou, jsou vztahy stále na ostří nože. "Komunikujeme pracovně, nic víc," říká Libuška. Přesto už dovolila, aby Jovanka byla v blízkosti syna Matyáše. "Neubližuje mu a naschvály dělat Pepovi nechci," říká Libuška. 

Vánoce stráví půvabná tanečnice se synem Matyášem v rodinném kruhu. "Budeme na Štědrý den v mém bytě v Říčanech. Přijedou rodiče i ségra s manželem," prozrazuje Libuška.

"Dárky už mám po kupě, dnes budu zdobit stromeček," řekla Vojtková. Syna Matyáše předá Pepovi Vojtkovi 26. prosince. "Bude mít doma i dceru Valentýnku, tak si to s dětmi užije," dodala. 

Pepa, Libuška i Jovanka se nadále budou potkávat pracovně. Už 5. ledna začínají zkoušet nový muzikál Baron Prášil.

Reklama

Výběr článků

Načítám