Hlavní obsah

Pepa Vojtek dováděl na dovolené v Americe

Praha

Čtrnáct dnů si Pepa Vojtek (44) s přítelkyní Jovankou Skrčeskou lebedili na dovolené ve Spojených státech. Navštívili třeba Las Vegas, San Francisco, byli se podívat i v Grand Canyonu. Všechno ale jednou končí a oba jsou už v pracovním zápřahu.

Článek

Jovanka má program poněkud volnější. Dracula a Mona Lisa, kde tančí, se po prázdninách začnou hrát od poloviny září, a tak se dala do absolvování rekvalifikačního kurzu na permanentní make-up.

Naopak napilno má mužská polovina páru. Pepa Vojtek s Kabáty se chystá po turné Corrida 2007 na monstrkoncert, který proběhne 12. září na Vypichu na šedesátimetrovém pódiu. Kapela tak oslaví i dvacet let působení ve stejném složení.

"Není to jako manželství, ale spíše takový volný vztah. A to nám vyhovuje. Věřím, že koncert bude parádní a fanoušci si přijdou na své," řekl Korzu Vojtek.

Na koncert přiveze techniku 30 kamiónů

Kabáti začali ostrou přípravu 11. srpna v Teplicích, pak se sešli na tři dny v kulturním domě Sítná v Kladně, kde je zastihlo i Korzo. Kabáti zde zkoušeli hudební aparaturu a nové odposlechy do uší vyrobené muzikantům přímo na míru. Když hrábli do strun, letitý kulturák se otřásal v základech.

"To nic není, tady máme jen menší část aparatury. Počkejte na Vypichu, tam to bude pořádnej rachot," ubezpečil Korzo zvukař skupiny, zatímco kvintet Vojtek, Špalek, Váňa, Krulich a Hurčík pilně zásoboval stařičkou halu zpěvem a tóny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám