Hlavní obsah

Penélope Cruzová rozchodu s Cruisem nelituje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Španělská herečka Penélope Cruzová, která koncem letošního března ukončila vztah s Tomem Cruisem, podle vlastních slov nijak rozchodu nelituje. Je plně připravena otočit stránku a jen si užívat sladkého žití.

Foto: TC Staré Město
Článek

Devětadvacetiletá Cruzová se nejdříve vyplakala na rameni své kolegyně Halle Berryové. Přestože se obě herečky seznámily teprve nedávno při natáčení filmu Gothika, brzy se staly důvěrnými přítelkyněmi.

Poté se nechala konejšit v náručí herce Mathewa McConaugheyho, s nímž se brzy objeví ve snímku Sahara. S Mathewem se měla dokonce intimně sblížit, jakýkoliv poměr než přátelský však Cruzová dodatečně popřela.

Dívá se do budoucnosti

Nyní je ale smutnění konec. Španělská krasavice se chce vrhnout do víru života a nasávat ho plnými doušky.

"Nemá smysl litovat minulosti," prohlásila Cruzová, kterou odcitoval internetový server Teen Hollywood. "Raději hledím dopředu. Bude to pro mě nová životní etapa."

"Jako dvacetiletá jsem zažila jsem věci, o kterých se mi nikdy předtím nezdálo. Nyní chci cestovat a učit se. Myslím, že jsem připravena odjet kamkoliv a vše poznat," přiblížila herečka své záměry.

Hereččini rodiče prý už malou Penélope vždy vedli k tomu, aby si ze života brala jen to nejlepší. "Tak to teď budu dělat."

Reklama

Související témata:

Související články

Penélope Cruzová zkolabovala při natáčení

Hollywoodský herec Tom Cruise přerušil všechnu svoji práci a okamžitě odletěl za svojí přítelkyní Penélope Cruzovou, která před několika dny zkolabovala...

Tom Cruise se rozešel s Penélope Cruzovou

Jeden z nejkrásnějších a nejsledovanějších hollywoodských párů Tom Cruise a Penélope Cruzová se po třech letech rozpadl. Hercova sestra a mluvčí Lee Anne...

Penélope Cruzová už Toma Cruise nahradila

Španělská herečka Penélope Cruzová, která koncem ledna ukončila tříletý vztah se svým kolegou Tomem Cruisem, definitivně otočila list a podle britského plátku...

Výběr článků

Načítám