Hlavní obsah

Pavel Zuna se potřebuje vyspat

– PRAHA

Na tváři nováckého Muže roku nebývá vidět, že by snad byl někdy také unavený nebo přímo nevyspalý, jako mnozí jiní. A přitom právě on trpí akutním nedostatkem spánku. Zuna má tři děti, dva chlapce a malou Adélku. A navíc plnou hlavu starostí nejen s Televizními novinami, ale i s příští řadou soutěží Česko hledá SuperStar a Výměna manželek.

Článek

"Opravdu spím špatně. Hlavně kvůli malé Adélce, které je rok a půl. Ona se pravidelně každou hodinu budí, takže ji nemohu nevnímat a budím se s ní. Samozřejmě že i práce mi leží v hlavě, ale špatné spaní mi způsobuje hlavně Adélka. S kluky to takové nebylo, ti se tak nebudili. Zkrátka mám spánkový deficit, jsem nepřetržitě nevyspalý. Myslím si, že se prospím, až budu v penzi," svěřil se nejoblíbenější muž diváků televize Nova.

V televizi je to jako ve sportu

Letos tohle ocenění získal už posedmé. "V televizi, v tom náročném stresovém prostředí, pracuji už více než deset let. Takže jsem na vypětí a dennodenní pracovní starosti zvyklý. A dokážu se od nich odreagovat. Třeba právě s dětmi, s rodinou. Jenom od plačící Adélky se neodreaguji," pousmál se Zuna.

Zda bude hvězdou obrazovky i v příštích letech, nemá tušení. "Ono to vlastně nezáleží na mně, ale především na řadě dalších lidí a na mnoha okolnostech, které se nedají ani odhadnout dopředu. V každém případě je televize stejně jako sport takové prostředí, kde lidé přicházejí a odcházejí. Nikdo to nemá do budoucna jisté," dodal moderátor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám