Hlavní obsah

Pavel Vítek před zimou obměňuje šatník

– PRAHA
Novinky, Korzo

Zpěvák Pavel Vítek nemá podzim rád. Především plískanice a vítr ho vůbec netěší. A protože bydlí se svým přítelem Janisem Sidovským na Karlštejnsku, důkladně se připravuje na zimu. Štípe dříví a pravidelně zatápí v krbu. Oba se ale už těší, až napadne sníh a krajina bude pohádkově bílá.

Foto: Magistrát města Plzně

Nové prostory má k dispozici 31. základní škola v Plzni

Článek

"Navíc vždycky, když mi začne být zima, tak pochopím, že musím změnit šatník," konstatoval Pavel Vítek, který je známý tím, že si na svém zevnějšku dává velice záležet. S úlevou ale dodává, že letos nebude muset moc nakupovat, protože v šatníku má vše, co odpovídá letošnímu módnímu trendu.

"Mám hnědé džíny, hnědé košile i svetry. Mám tu barvu rád, myslím si, že k podzimu i zimě bezvadně jde. Musím si ale koupit nějaké pěkné hnědé boty," podotkl a hned se přiznal, že do obchodů vyráží velmi nerad.

Hledání elegance

"Já nakupování přímo nesnáším, většinou jdu tam, kde mají značky, které nosím, pohromadě. Mám rád odvázaný, extravagantnější styl. Věci musí být elegantní a mít šmrnc. Když najdu takový krám, jsem schopen se tam obléci od hlavy až k patě."

Na peníze v takovou chvíli Pavel Vítek nekouká. Fakt je, že potom zase delší dobu obchody s oblečením obchází obloukem. Překoná se jedině, když je nějaká příležitost a chce koupit oblečení svému příteli jako dárek.

Reklama

Související články

Pavel Vítek by svatbu nechtěl

Ve svém domě nedaleko hradu Karlštejn, kde žije se svým přítelem, producentem Janisem Sidovským, strávil zpěvák Pavel Vítek až na dvě výjimky celé léto a vůbec...

Pavla Vítka těší dárky od srdce

Na slavnostní přípitek, který se uskuteční v jedné z pražských luxusních restaurací, si na oslavu svých dvaačtyřiceti let pozval zpěvák Pavel Vítek stovku...

Výběr článků

Načítám