Hlavní obsah

Páv zaútočil na luxusní vůz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Páv v domnění, že útočí na svého protivníka, poničil luxusní limuzínu značky Lexus. Tento opeřený krasavec přišel z místního parku a začal s automobilem bojovat. Škoda byla zatím odhadnuta na 160 tisíc korun.

Článek

Luxusní limuzína značky Lexus parkovala před sídlem sira Benjamina Slada v Somersetu. Zvíře vidělo na naleštěném autě svůj odraz a hrdě s ním bojovalo.

"Začalo to, když se zamiloval do tohoto lexusu, který byl  barvy jasné paví modři a vypadal jako jiný paví kohout. Nemohl kontrolovat své nutkání a snažil se s ním souložit. Útočil na blatníky tak silně, že auto potřebovalo úplné přestříkání.

Pojišťovna Lloyd´s z Londýna z toho není nadšená. Měli už nejrůznější požadavky, jako lidi pokousané od lva, ale nikdy předtím neslyšeli o pávovi sexuálně útočícím na auto," prohlásil sir Slade, jenž se mylně domníval, že páva auto přitahovalo. Podle odborníků ho naopak rozčilovalo, protože v naleštěné metalíze viděl jiného kohouta a chtěl s ním bojovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám