Hlavní obsah

Pasažérku vykázali z letadla, stevard ji musel odnést na zádech

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nan-ning

Na palubě letadla startujícího z čínského Nan-ningu došlo 10. května k hádce mezi jednou z cestujících a palubním personálem. Posádka vyhodnotila, že pro ženu s berlemi není let bezpečný a požádala ji, aby stroj před startem opustila. To však pasažérka odmítala. Jeden ze stevardů ji pak vynesl ven na zádech. Video zachycující spor publikovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Stevard vynesl pasažérku z letadla na zádechVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Žena se po nástupu do letadla dožadovala, aby mohla mít k dispozici všechna sedadla v řadě. Byla po operaci a nemohla pořádně sedět. Po prostudování její zdravotní dokumentace personál usoudil, že by pro ni mohlo být pokračování v cestě nebezpečné.

Cestující skončil u soudu. V letadle odmítl roušku a dal stevardovi hlavičku

Cestování

Cestující ale na výzvy, aby vystoupila z letadla, nereagovala a začala se hádat. Vzhledem k její fyzické indispozici ji nakonec stevard vzal na záda, aby let nabral co nejmenší zpoždění. K tomu ho podle agentury AP vyzývala. I tak ale protestovala a v průběhu odnášení se postavila na zem a mlátila berlemi o podlahu.

Letecká společnost pasažérce poskytla ubytování zdarma a poskytla jí plnou finanční kompenzaci za letenku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám