Hlavní obsah

Partyšová si užívá na Floridě, učí syna plavat

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Gábina Partyšová (31) už tři týdny tráví s rodinou na Floridě, kde s manželem Josef Koktou (52) před více než rokem koupili luxusní vilu. Stráví zde tři měsíce. Svého syna Kristiána (2,5) už učí plavat.

Článek

"Kristiánka učí plavat hlavně naše kamarádka Kateřina. Daří se jí to výborně. Věřím, že za ty tři měsíce, které tady strávíme, bude umět plavat na jedničku," řekla Novinkám  Partyšová.

Partyšová s manželem koupili dům v Naples, městečku v nejjižnější části západního pobřeží Floridy. "Je tady nádherně, celý rok stále stejné letní počasí. Přes den je 36 stupňů a moře má 34 stupňů. Každý den krátce zaprší a zabouří. Máme tady spoustu přátel, takže se nenudíme," prozrazuje moderátorka.

"Zrovna včera jsme tu potkali Romana Červenku, českého reprezentanta a čerstvého mistra světa v hokeji, který je velký sympaťák a pěkně jsme poseděli v české hodpodě," říká Gábina.

Její manžel je vášnivý golfista, a tak ho Gábina přes den prakticky nevidí. "Pepa je do golfu blázen, nejradši by hrál i v noci," směje se.

Syna dali do americké školky. "Chodí dvakrát týdně, aby se naučil nějakým anglickým slůvkům. Bála jsem se toho, ale moc se mu tam líbí. V podstatě tu žijeme jako doma, jen s tím rozdílem, že je stálé počasí," dodala Partyšová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám