Hlavní obsah

Paris Hiltonová šla na party Playboye v podvazcích

– LOS ANGELES
Novinky, jky

Paris Hiltonová se opět rozpomněla na svůj divoký společenský život, odhodila bibli, kterou v poslední době téměř neustále nosila s sebou, a vyrazila se svou sestrou na party Playboye. Co měla na sobě? Podvazky a spodní prádlo, to vše zakrývala pouze módním stříbrno-leopardím kabátkem.

Článek

O Paris Hiltonové se v poslední době mluvilo zejména ve dvou souvislostech. Za prvé se spekulovalo o tom, zda ji a zbylé členy rodiny miliardářský dědeček nevydědí a nedá všechny peníze na charitu. To se zatím nepotvrdilo a údajně o tom pouze mluvil. Za druhé s sebou nosila Hiltonová takřka neustále bibli a dávala na odiv, že ji pobyt v cele změnil.

Nový přístup k životu ale nevydržel Hiltonové dlouho. Přestože se nyní stále oblékala do vkusných modelů, které jí odhalily spodní prádlo či intimní partie jen zřídka. A to je na dědičku hotelového řetězce úspěch.

Jenže britský deník The Sun jí tuto novou image velmi rychle pokazil. Načapal ji totiž, jak míří oblečená v punčochách a podvazkovém pásu na víkendovou party Hugha Hefnera v jednom z jeho sídel. Následovala ji její sestra Nicky, která si s jejím outfitem nikterak nezadala. Její černé krajkové nohavičkové kalhotky toho také příliš nezakrývaly.

Ale abychom Hiltonovou pouze nepomlouvali, zjistilo se, že vyjednává s dětskou nemocnicí v Los Angeles a zřejmě se stane její velvyslankyní.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová bude zaučovat panice

Svést kteréhokoli muže, po němž zatouží, je umění, které pětadvacetiletá Paris Hiltonová ovládá ze všeho nejlépe. Nyní ho může výhodně zpěněžit. Spolu...

Experiment: týden ignorovali Paris Hiltonovou

Agentura AP se rozhodla uskutečnit zajímavý pokus. Celý týden si úmyslně nevšímala Paris Hiltonové. Ta je z prapodivných důvodů velmi často dosazována...

Výběr článků

Načítám