Hlavní obsah

Paris Hiltonová si zakázala na rok sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hotelová dědička Paris Hiltonová se uvrhla dobrovolně do celibátu. Na celý jeden rok si zakázala sex. Proslulá návštěvnice večírků si myslí, že jí oproštění od všech sexuálních aktivit pomůže "znovuobjevit" sebe sama. "Dělám to, protože chci. Mám pocit, že se jako osobnost odcizuji sobě samotné," řekla Paris.

Článek

"Neustále mám nějakého přítele, jsem neuvěřitelně romantický typ. Veškerou energii investuji do chlapů, ale sobě nedopřávám žádnou pozornost," citoval slavnou blondýnu britský deník The Sun. Paris tento měsíc vyrukuje s prvním singlem Stars Are Blind.

Hiltonová se také nechala slyšet, že nevěří v sex na jednu noc: "Není to nic pro mě. Myslím, že je to drsné, když si jen užijete a ráno jdete každý svojí cestou. Muži vás chtějí více, když se jim nenaservírujete hned na podnose."

"Nechte muže, aby vás dobývali!"

Pokud po vás opravdu touží, počkají," míní Paris a dodává: "Musíte je nechat, aby na vztahu zapracovali a snažili se vás získat. Je to jediná cesta, jak se dozvědět, jestli vás opravdu chtějí za partnerku nebo jen jako ozdobu, která za nimi bude cupitat."

Vypadá to, že se v posledních dnech snaží Paris Hilton ohromit tisk inteligentními myšlenkami. Po velkém množství excesů teď přichází s jednou zajímavou ideou za druhou. O to více se však čeká na její další šlápnutí vedle.

Reklama

Související články

Paris Hiltonová by měla hrát matku Terezu

Americká dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, která proslula mnoha skandály, trapasy a zvláštními výroky, by měla hrát matku Terezu. Podle francouzského...

Paris Hiltonová: Jsem stydlivá!

Objevuje se na každé významější party spolu s těmi nejznámějšími celebritami, užívá si proudů tekoucího šampaňského a nejkvalitnějího občerstvení. Zní to jako...

Výběr článků

Načítám