Hlavní obsah

Paris Hiltonová se kvůli orálnímu sexu bojí neštovic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Podezření, že je přímo čítankovým příkladem přihlouplé blondýnky z oblíbených anekdot, znovu potvrdila nejsledovanější americká mediální celebrita Paris Hiltonová. V rozhovoru pro časopis Blender multimilionářka bezelstně přiznala, že ještě jako devatenáctiletá věřila, že při orálním sexu jí v obličeji naskáčou děsivé bradavice.

Článek

Smyšlenku o tom, že orální radovánky zohyzdí její tvář ještě příšernými vřídky a jizvami jako onemocnění neštovicemi, jí vyprávěla matka Kathy ve snaze uchránit dceru před pokusy o pubertální milostné experimentování se spolužáky ze střední školy. "Naneštěstí jsem jí to spolkla i s navijákem," přiznává ostřílená party-girl. Při milostném laškování na zadních sedadlech automobilů vypůjčených od rodičů, prý dostávala záchvaty panické hrůzy pokaždé, když si partner vtiskl její hlavu do klína.

Nebýt mladíka, s nímž se jako devatenáctiletá seznámila a který byl podle jejích slov až chorobně posedlý touhou, aby ho uspokojila svými rty, věřila by matčině varování zřejmě až dodnes. "Po několikatýdenním přemlouvání a výhrůžkách, že mě opustí, jsem konečně svolila," informovala čtenáře časopisu Blender pětadvacetiletá kráska a dodala: "Od té doby jsem měla orální sex už třikrát a kupodivu - mé pleti to nijak neuškodilo!"

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám