Hlavní obsah

Paris Hiltonová je na sebe hrdá

NEW YORK

Skandály známá mladá dědička hotelového impéria Paris Hiltonová se za své výstřední chování vůbec nestydí. Listu New York Daily naopak prozradila, že je na sebe patřičně hrdá. Pro svou kariéru prý dělá více než ostatní celebrity z hvězdné oblasti.

Článek

Paris Hiltonová, které jednou spadne do klína jmění v hodnotě asi 362 mld. korun, podotkla, že by se díky svému výsadnímu postavení už vůbec nemusela namáhat a tolik na sobě neustále pracovat. Prý se v minulosti musela hodně snažit, aby se dostala mezi nejobletovanější celebrity světa.

"Nejsem tak rozmazlená," uvedla. "Mohla jsem si vybrat nejsnazší cestu a pracovat v rodinném podniku, ale raději jsem zkusila své štěstí jinde a udělala jsem si jméno v jiné oblasti," uvedla příležitostná herečka.

Hiltonová prý ráno vstává brzy, narozdíl od svých bohatých přátel, a celý den se stará o svou kariéru. Ve svém konání je podle svých slov statečná a nohama stojí pevně na zemi. Dokonce hodlá skončit i s večírky a ponocováním, jimiž v minulosti proslula. Nejrůznějších oslav už má totiž dost.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová chce zůstat přirozená

Herečka a dědička hotelového impéria Paris Hiltonová si přeje, aby v budoucnosti nemusela své tělo ani tvář krášlit operativními zákroky. Nelíbí se jí totiž...

Paris Hiltonová má nového milence

Prominentním hostům, kteří ve floridském Organdu čekali na příchod dědičky hotelového impéria Paris Hiltonové, která měla slavnostně otevřít svůj první noční...

Paris Hiltonová si vzala psa z útulku

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová zachránila rotvajlera ze psího útulku. Podle své tiskové mluvčí nemá v úmyslu vychovat z něj útočné psisko.

Výběr článků

Načítám