Hlavní obsah

Paris Hiltonová chce spasit Rwandu

– NEW YORK

Pro profesionální celebritu Paris Hiltonovou byl letošní třítýdenní pobyt ve vězeňské cele natolik traumatizujícím zážitkem, že ani po třech měsících nezapomněla na svůj slib věnovat se "důležitým věcem". Prvním místem, kde by chtěla pomáhat lidem, je africká Rwanda - na cestu se Hiltonová vydá v listopadu, prozradila internetovému serveru E! Online.

Článek

Šestadvacetiletou dědičku hotelového impéria Hilton poslal soudce do vězení za opakované vážné porušení dopravních předpisů začátkem června. Po svém propuštění v televizní talk show Larryho Kinga pak Hiltonová mluvila o "prozření" a o tom, jak hluboce ji tři týdny za mřížemi poznamenaly.

"Dalo mi to v životě takovou pauzu, abych opravdu zjistila, co je důležité a co chci dělat, zjistit, kdo jsem. A i když to bylo opravdu tvrdé, využila jsem tenhle čas, abych poznala sama sebe," svěřila se tenkrát moderátorovi televize CNN.

Hiltonová se teď hodlá více věnovat charitě a podle svých slov ji znepokojuje především chudoba a péče o děti v afrických zemích. "V té oblasti je obrovská nouze a já cítím, že když pojedu, přitáhne to trochu pozornost na to, co by lidé mohli podniknout, aby nějak pomohli," řekla Hiltonová.

Na druhou stranu si ale příležitostná herečka nenechá veřejně prospěšnou prací narušovat kariéru. Na sirotky ve Rwandě se vrhne až poté, co dotočí film Repo! The Genetic Opera, hororové sci-fi, které pojednává o firmě, jež prodává lidem orgány.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám