Hlavní obsah

Pár na lodi v karanténě vymyslel, jak zahnat nudu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když jste zavření na mamutí výletní lodi, kde se šíří koronavirus a nemůžete na břeh, měli byste alespoň zůstat veselí. To je krédo postaršího australského páru, jenž je zavřený spolu s dalšími stovkami lidí na palubě lodi Diamond Princess u japonských břehů. Dave a Jan Binskinovi si snaží dlouhou chvíli ukrátit, jak se dá. Třeba objednávkou skvělého vína pomocí dronu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Výletní loď Diamond Princess drží japonské úřady v karanténě od počátku února. Virus SARS-CoV2 (dříve 2019-nCov) se mezi lidmi na palubě šíří, a tak není divu, že cestující zažívají strach. Ale taky nudu, když musí trávit dny zavření v kajutě.

Manželé Binskinovi se se strachem i nudou rozhodli vypořádat po svém. Už třetí den jim bylo jasné, že aby vydrželi v kajutě, potřebují rozptýlení. Proto se spojili se společností Naked Wine Company a objednali si dvě láhve Pinot Noire.

Jenže jak doručit víno do lodi, která je v karanténě? Pochopitelně dronem. „Jste neuvěřitelní,“ prohlásil na adresu společnosti šťastný Dave. „Díky bohu za drony, japonská pobřežní stráž neměla tušení, co se to ksakru děje,“ dodal.

Manželé Binskinovi zahánějí nudu, jak se dá.

Oba manželé své zážitky sdílejí na Facebooku a ukazují, že se snaží brát celou situaci s humorem. Lidé jim posílají zprávy, ve kterých vyjadřují lítost nebo píší vtipy, aby Binskinovi zahnali nudu.

Obavy i nuda. Život na lodi v karanténě je snem pro introverty, říká cestující

Svět

Loď je v karanténě do 19. února a nikdo ji nesmí opustit. Japonsko nyní oznámilo, že umožní lidem starším 80 let a těm, kteří mají chronické potíže, vystoupit dříve než v uvedené datum.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám