Hlavní obsah

Paparazzi vlezl Bradu Pittovi až do domu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Brad Pitt musel v neděli volat policejní hlídku. V jeho domě chtěl bulvární novinář pořídit řadu soukromých snímků. Informoval o tom ve čtvrtek internetový server Ireland Online.

Článek

Paparazzi se pokusil Pitta vyfotit v jeho rezidenci v kalifornském Malibu. K tomu ale musel nejprve vniknout do hercova domu. Pitt ho v něm nachytal kolem půl osmé večer.

Když si fotograf, uvědomil, že byl odhalen, vzal ihned nohy na ramena a zdrhnul. Brad Pitt obratem informoval tamní policii. Ta však fotografa nenašla.

"Jenom to dokazuje, jak se paparazzi odkáží ponížit, jen aby pořídili fotky. Když překročí zákon, měli by být zatčeni. Tenhle utekl, ale příští už bude polapen," vzkázala Pittova mluvčí Cindy Guagentiová.

Reklama

Související témata:

Související články

Brad Pitt chce adoptovat děti Angeliny

Americký herec Brad Ptit je prý připraven adoptovat děti své milenky Angeliny Jolieové a stát se tak jejich otcem. Informoval o tom internetový server...

Pittova rodina zbožňuje Angelinu

Ačkoliv herci Angelina Jolieová a Brad Pitt dosud oficiálně nepotvrdili svůj poměr, chodí spolu už od té doby, co se Pitt rozešel s Jennifer Anistonovou....

Výběr článků

Načítám