Hlavní obsah

Paní Spearsové nevadí, že se Britney líbala s Madonnou

LOS ANGELES

Britney Spearsová prohlásila, že její matce nijak nevadilo, že ji viděla na předávání cen MTV při vášnivém polibku se zpěvačkou Madonnou. Právě její reakce se totiž mladá zpěvačka, která měla donedávna image nevinné dívky, prý trochu obávala.

Foto: PČR

Na trest čeká svérázný prarodič ve vazební věznici

Článek

"Bylo to trochu choulostivé. Moje máma mě vidí líbat jinou holku. Ach můj Bože," prohlásila Britney Spearsová v hudebním týdeníku Top of The Pops Saturday. "Kdyby šlo o nějakou obyčejnou holku, tak by mi asi něco řekla, ale protože to byla Madonna, reagovala ve smyslu: ´Dobrý kotě, jsi cool´," dodala zpěvačka.

Polibek naproti tomu s úsměvem nepřijal Britneyin bývalý přítel, zpěvák Justin Timberlake, který výjev na scéně údajně pozoroval rozlíceným pohledem.

Sama Spearsová na něj však vzpomíná s nadšením. Nedávno v tisku prohlásila, že se líbala po dlouhé době a polibek jí zase bude muset na dlouho vydržet, protože nikoho nemá a nemůže najít. Tentokrát uvedla: "Byl to surreální moment, na který nezapomenu do konce života. Nejsme sice nejlepší kámošky, ale komunikujeme spolu. Je to velmi inspirující žena."

Anketa

OTÁZKA PRO ŽENY: Už jste se někdy líbala se ženou?
ano
47,8 %
ne, ale láká mě to
22,4 %
ne a neláká mě to
29,8 %
Celkem hlasovalo 201 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám