Hlavní obsah

Pamela Andersonová pohoršila sexy tancem

NEW YORK

Pamela Anderson a její tanec o tyči byl pro televizní stanici NBC až příliš horkým soustem. Taneční číslo sexy herečky bylo vysíláno na obřích obrazovkách při koncertě Eltona Johna.

Článek

Koncert se konal v extravagantním Caesar Palace v Las Vegas. Elton připravoval ke své písní "The Bitch is Back" rozsáhlou choreografii a nakonec s radostí oslovil sexbombu Pamelu, která mu, spoře oděna, na píseň divoce zatančila.

Objem jejího poprsí je příliš velký

Vedení televize bylo pohoršeno a rozhodlo se, že Pamelu s jejími lacinými pohyby na obrazovky prostě nepustí. Na záznamu proto udělali drastické střihy, a Pamela se tak na koncertě vůbec neobjeví.

"Objem jejího poprsí je v příkrém rozporu s měřítky, která klademe na programy vysílané v nejsledovanějším čase, tedy po dvacáté hodině," usoudili a někdejší sličnou záchranářku ze seriálu Pobřežní hlídky z videa jednoduše vymazali.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela se na veřejnosti už svlékat nebude

Ačkoliv nahé fotografie Pamelu Andersonovou proslavily, dnes už by se hvězda Pobřežní hlídky při pohledu na vlastní nahé tělo cítila trapně, a to zejména...

Pamele Andersonové narostla prsa po kávě

Herečka kanadského původu Pamela Andersonová, která se vepsala do paměti diváků zejména svým bujným poprsím, vysvětlila důvod velikosti svých tvarů. Ňadra...

Pamela Andersonová má nového milence

Kanadská herečka Pamela Andersonová se údajně stýká s nově objeveným milencem. Šťastlivcem by měl podle internetového serveru Teen Today Mark McGrath.

Výběr článků

Načítám