Hlavní obsah

Paltrowová špatně snáší zájem veřejnosti a médií

LOS ANGELES

Herečku Gwyneth Paltrowovou stále častěji pronásledují pocity, že je bez ustání vystavována pátravému zraku Američanů, a to za každých okolností - ať už sklízí úspěch či prochází smutnějším obdobím. Rozhodla se proto, že stráví nějaký čas v Londýně.

Foto: Milan Haluška
Článek

"Dala jsem si roční pauzu. Začalo se říkat ´kde je a co dělá? Všechny ostatní herečky jí takhle předběhnou´," postěžovala si nositelka prestižního ocenění Oscar za roli ve filmu Zamilovaný Shakespeare. "Všichni jen čekají, kdy mě stihne nějaký velký neúspěch, protože jsem pokládána za nejlepší, ale to je opravdu nesmysl."

Podle zpravodajského serveru Ananova 31letá americká filmová hvězda vůbec nepovažuje za důležité plnit stránky předních časopisů a být za každou cenu nejlepší. "Je mi jedno, jestli jsem číslo jedna nebo pět či deset," řekla Gwyneth, "v tom, co dělám, jsem dobrá a zajímaví lidé to vědí."

Útěk do Londýna

Neustálé pronásledování americkou veřejností donutilo herečku a jejího manžela, zpěváka skupiny Coldplay, Chrise Martina, aby trávili více času v anglické metropoli, kde se zamilovaný pár rozhodně cítí lépe. "V Londýně se za vámi každý neotáčí, když kolem něj procházíte. V Los Angeles to je ale systematické," vysvětlila herečka, která v létě očekává přírůstek do rodiny.  

Reklama

Související témata:

Související články

Paltrowová očekává svého prvního potomka

Americká herečka Gwyneth Paltrowová (31) poprvé otěhotněla a stala se tak nejčerstvější nastávající maminkou mezi hollywoodskými celebritami. Šťastným otcem...

Výběr článků

Načítám