Hlavní obsah

Otec Playboye Hefner si po zrušené svatbě pustil Nevěstu na útěku

Washington

Zakladatel pánského magazínu Playboy Hugh Hefner se v sobotu místo zrušené svatby smiřoval s tím, že už asi zůstane svobodný a prohlásil, že je to tak možná i lepší. Na Twitteru prozradil, že si pustí film Nevěsta na útěku.

Foto: Profimedia.cz

Hugh Hefner se svou již bývalou snoubenkou Crystal Harrisovou.

Článek

Jeho pětadvacetiletá snoubenka Crystal Harrisová se minulý víkend plánovaného společného života zalekla a obřad byl zrušen. Ten se měl konat právě v sobotu na pozemcích Hefnerovy losangeleské rezidence.

"Nejlepší je zůstat svobodný"

Harrisová se však zřejmě zalekla konkurence mnoha dalších krásných modelek, jimiž se pětaosmdesátiletý Hefner neustále obklopuje. "Tohle měl být můj svatební den, ale život je plný překvapení. Po všem, co bylo řečeno a učiněno, je asi nejlepší, když zůstanu svobodný," sdělil dříve už dvakrát ženatý Hefner.

Místo svatebních oslav se příznačně chystal zhlédnout romantickou komedii Nevěsta na útěku z roku 1999 s Julií Robertsovou v hlavní roli. Harrisová oznámila, že vyrazí z Los Angeles na odpočinkový výlet s kolegyní z Playboye.

Harrisová se s Hefnerem seznámila na halloweenském večírku, který pořádal v roce 2008. Po několika týdnech se nastěhovala k němu do vily. V prosinci 2009 se jí dostalo titulu Playmate.

Reklama

Výběr článků

Načítám