Hlavní obsah

Ostuda na autogramiádě Ivany Gottové: Přišlo dvacet lidí

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Tak tohle Ivana Gottová určitě nečekala. Manželka Karla Gotta měla svoji první autogramiádu v životě a hodně od ní očekávala. Bohužel ale o podpis Gottové zřejmě není zájem. Přišlo si pro něj jen pár lidí.

Článek

Pořad V.I.P. zprávy, který Ivana Gottová moderuje, měl svůj první večírek. A plánovala ho ve velkém stylu. Žádná uzavřená párty, lidé z Primy chtěli slavit s lidmi z ulice.

V rámci večírku měla proběhnout velkolepá autogramiáda. Pořadatelé čekali, že klub Infinity bude narvaný k prasknutí. Už proto, že o autogramiádě několik dní za sebou televize Prima informovala v hlavním vysílacím čase a podpisovou akci manželky Karla Gotta mnohokrát avizovala.

Pro organizátory i Gottovou bylo velké překvapení, že zájem o setkání s Ivanou a dalšími protagonisty pořadu byl prakticky nulový. Klub ze třetiny zaplnili fotografové, novináři a štáb televize Prima. Přišlo i pár pozvaných celebrit jako Zuza Belohorcová s přítelem, herec Lukáš Hejlík nebo tanečnice a zpěvačka Kateřina Mátlová.

Lidé z ulice ale nikde. Autogramiáda měla začít přesně ve 20:30 hodin. Organizátoři se rozhodli ještě chvíli počkat. Marně. Před devátou se podpisová akce spustila a netrvala ani pět minut.

Jelikož o podpis prakticky nikdo nestál, manželku Gotta si nechalo podepsat alespoň pár lidí z televize nebo fotografové. Gottová rozdala pár autogramů a zase odešla s reportérkami televize Prima popíjet do uzavřené V.I.P. místnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám