Hlavní obsah

Oslava 25. narozenin Agáty Hanychové: drsná hádka s přítelem, dorazili tři exmilenci

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Agáta Hanychová měla na oslavě svých pětadvacátých narozenin pořádně na krajíčku. Během večera se pohádala s přítelem, motokrosovým závodníkem Honzou Brabcem. Tomu se nelíbilo, že na oslavu přišli hned tři exmilenci modelky.

Článek

"Já nevím, co tu dělali. Já je tedy rozhodně nezvala," řekla smutně Novinkám Agáta. "Honza byl hrozně naštvanej a nedalo se mu vysvětlit, že jsem tady o ně fakt nestála," upřesnila modelka.

Na Smíchovskou pláž byli pozváni blízcí přátelé modelky, média a především Hanychové rozvětvená rodina. "Mám tu mámu, tátu, babičku, čtyři sourozence vlastní a dva nevlastní, sestřenici a spoustu dalších. Jsme prostě Hujerovi," prozradila Agáta.

Na oslavu však nezváni dorazili expartneři modelky. Přišel automobilový závodník Jan Charouz, zlatník Robert Hájek a také poslední exmilenec modelky Matouš Peschek. "Já s nimi nemám problém. S Robertem jsme dokonce i kamarádi, ale přijde mi fakt nevhodný chodit na oslavu narozenin, kam je nikdo nezval. Nechala jsem je vyhodit," vysvětluje modelka.

A co přinesli Agátě za dárek? "Charouz mi dal kachničku do vody," prozradila o dárku syna milionáře Antonína Charouze modelka.

"Chápu, že mému současnému příteli Honzovi to bylo strašně nepříjemné. Ale tentokrát jsem v tom fakt byla nevinně," dodala Agáta.

Hanychové rodina k narozeninám přála především hodného chlapa a aby jí vztah konečně vydržel. "Takhle ti budeme Agátko přát k první, druhé i třetí svatbě," reagovala na častou výměnu partnerů své dcery Veronika Žilková. "Honzo, myslím samozřejmě k bronzové, stříbrné i zlaté svatbě," usmála se na Honzu Brabce.

Brabce si Žilková velmi oblíbila. Agáta s ním chodí už třičtvrtě roku a na případnou žádost o ruku by prý rozhodně řekla "Ano". "Oproti mým expartnerům má máma Honzu strašně ráda. Dokonce tak, že spolu bydlíme u ní v domě," dodala Agáta.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám