Hlavní obsah

Opravdový Superman žije na Novém Zélandu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AUCKLAND

Rodiče chtěli, aby se jejich syn jmenoval 4Real ("To je fakt"). Úřady jim to zakázaly a tak se malý potomek bude jmenovat Superman. Jméno 4Real mu chtěli rodiče dát, když jim lékaři oznámili, že je žena těhotná a oni si uvědomili, že tentokrát je to doopravdy.

Článek

Pat a Sheena Wheatonovi narazili na to, že novozélandské úřady nepovolují, aby jména začínala číslicí. Také se nesmějí dávat jména, kvůli kterým by si z jejich nositelů ostatní dělali legraci.

Wheatonovi tedy byli nuceni od jména 4Real a přiklonit se k Supermanovi, ale dále tvrdí, že je nesmysl, aby jména nesměla začínat na číslici, když čísly smějí končit. Rozhodli se tedy ještě podat stížnost a v případě, že by dopadla kladně, tak by opravdu jejich synovi mohlo patřit jméno 4Real Wheaton.

Lidé se přece mohou jmenovat například Thomas Cruise Mapother IV (lépe známý jako Tom Cruise). Na druhé straně je ale nutné poznamenat, že novozélandské úřady už také zarazily jména jako Satan a Adolf Hitler.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám