Hlavní obsah

Opilý Quentin Tarantino koktal v televizi

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

Uznávaný režisér Quentin Tarantino šokoval kolegy i fanoušky v nedávno vysílané noční televizní show Jaye Lena. Před zraky milionů diváků vrávoral na scéně a koktal. Do studia však údajně dorazil střízlivý.

Článek

K dobrému moku se dostal až v baru televizní společnosti. A ačkoli věděl, že za pár minut bude stát před kamerou, klidně si dal několik skleniček tvrdého alkoholu.

Jay Leno se ovšem nedal vytočit a uznávaného režiséra se zeptal: "Vy jste dneska pil?" Quentina jeho otázka nijak nezaskočila. "Mám s sebou trošičku staré whisky Johnny Carson. Nesu ji pro vás na tuto show. Máte v zákulisí vynikající bar, docela jsem se tam pobavil. Jen jsem nahlédl," chichotal se před kamerami čtyřicetiletý režisér proslulý snímkem Pulp Fiction.

Pařba pokračovala

Ostřílený moderátor Jay Leno mu však nic neodpustil a několikrát ho přerušil. Quentin totiž dost drmolil a mnohdy mu nebylo vůbec rozumět. Novináři se po skončení pořadu seběhli kolem moderátora s dotazem, proč se od Tarantina odtahoval a občas otočil hlavu stranou, když s ním hovořil.

"Víte, když si někdo přihne a pak s vámi hovoří... No, pár mentolových bonbonů by mu neuškodilo," ironicky jim odvětil Jay Leno. Tarantino se v dobré náladě vyřítil ze studia a pokračoval ve své lihem opředené noční jízdě. V Hollywoodu se totiž právě konala premiéra jeho nového filmu Kill Bill. Quentin se tady značně nejistý v kolenou připojil k podobně naladěné hlavní hrdince filmu Umě Thurmanové. Dvojice s lahví v ruce dováděla do rána v mezi hvězdami pověstném přívěsu zvaném Pussy Wagon.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám