Hlavní obsah

Opilý princ William osahával prsa brazilské krásce

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Královna Alžběta II. šílí. Její vnuk a následník britského trůnu princ William se chová jako zvrhlý plebejec. Na jednom večírku požil nadmíru piva a ještě se nechal vyfotografovat v objetí dvou krásných brazilských dívek. Jednu z nich na snímku přitom pravou rukou zezadu drží celou dlaní za ňadro. Jako budoucí král se ale William stane také hlavou anglikánské církve, svou mravností by tak měl jít příkladem všem věřícím.

Článek

Osmnáctiletá studentka Ana Ferreira si nenechala zážitek jen pro sebe a světu poskytla důkaznou fotografii i své prohlášení: "Byla jsem trochu opilá, ale cítila jsem, že mi někdo osahává prsa. Nevěřila jsem, že by to mohl být budoucí král, ale teď jsem viděla tu fotografii, takže není divu, že se tak usmíval! Má velké a mužné ruce a určitě dobře ví, co s nimi dělat."

Ana je studentkou mezinárodních vztahů a s Williamem se potkala v nočním klubu Element v Bournemouth hrabství Dorset.

"Padla hláška, že je William v sekci klubu, kde se hrají hity osmdesátých let, tak jsme se tam šly podívat. Tančil a vypadal poněkud prkenně, nemyslela jsem, že by mohl být dobrý při tanci samby. Ale kolem něj byla hromada dívek, které s ním chtěly pózovat," vyprávěla Ferreirová.

Rodiny zúčastněných zaujaly k fotografii poněkud odlišný postoj

Katolická rodina Any bydlící v Brazílii na princově počínání neshledává nic nemravného. "Moje matka si myslí, že je to velmi vtipné. Je nadšená, že jsem potkala prince Williama, ačkoli byl trochu nemravný," dodala Brazilka.

Williamovo nejbližší příbuzenstvo má k nadšení daleko. Zatímco královna zuří tiše, princ Charles údajně na oba mladíky bude křičet. "Charles není moc šťastný z toho, co se v poslední době děje. Nejprve opilý Harry napadl fotografa a teď William osahával cizí dívku. Je jasné, že oba chlapci podstoupí soukromý rozhovor a budou se muset kát," tvrdí zdroj blízký Buckinghamskému paláci.

Reklama

Související články

Princ William prý už chystá svatbu

V červnu 2008 čeká britskou monarchii velký den, proslýchá se v Londýně. Princ William by se měl ženit se svou dlouholetou přítelkyní Kate Middletonovou....

Výběr článků

Načítám