Hlavní obsah

Ondřej Ruml nosí čepici kvůli alkoholu

Praha

Zpěvák Ondřej Ruml (27), který je se svými stodevadesáti centimetry hubený jako nit, ještě více zhubl. Na setkání s novináři k připravované obnovené premiéře muzikálu Johanka z Arku přišel v pletené čepici naražené přes uši a vypadal jako bezdomovec.

Článek

"Koncertoval jsem s kapelou, pařili jsme až do rána a nemám umyté vlasy, tak jsem si narazil pletenou čepici, abych nevypadal tak hrozně," přiznal Ondřej Ruml, o kterém se říká, že teď paří víc než by se slušelo. Proto chodí čím dál častěji se zabalenou hlavou.

"Ať jím, co jím, neztloustnu," říká a nechce přiznat, že má světobol, protože se s ním rozešla jeho přítelkyně, se kterou žil tři a půl roku.

"Ale já mám spíš radost než smutek, a sice z práce, protože budu hrát v Johance z Arku, což je pro mě velká čest a příležitost." V tomto muzikálu si už Ondřej zahrál během turné po Španělsku a Portugalsku, na které rád vzpomíná.

Pro Johanku má slabost

"Tam jsem hrál archanděla Michaela, což není žádná velká role. Ale už tehdy jsem uměl alternaci Raimonda a toužil jsem si tuto roli zahrát. A teď by se mi to mělo splnit," těšil se. A protože je křehká duše, přiznává, že když hráli Johanku z Arku v zahraničí, brečel při představě, že by měl tento muzikál skončit.

"Při posledním představení ve Španělsku jsem opravdu brečel, že už Johanka končí. Ale to jsem nevěděl, že se bude jednou v Kalichu obnovovat. Pro mě je to motivace do dalšího života," tvrdil Ruml.

Reklama

Výběr článků

Načítám