Hlavní obsah

OBRAZEM: Taťána Kuchařová bude předávat korunku v černém

– PRAHA
Novinky, Jakub Kynčl

Ve svůdných černých šatech s neobvyklým střihem, který odhaluje část břicha a levý bok, pojede Taťána Kuchařová předávat korunku nové Miss World do čínského města Sanya. Za výjimečnou róbou stojí návrhářka Hana Havelková. Slavnostní večer v Číně se bude konat 1. prosince a o post nejkrásnější dívky světa bude bojovat i Miss ČR pro rok 2007 Kateřina Sokolová.

Článek

Ohledně výroby nových šatů se poprvé sešla úřadující Miss World s módní návrhářkou Hanou Havelkovou před měsícem a půl. Na šatech pracovali tři lidé a teprve ve čtvrtek dopoledne se v nich mohla Taťána Kuchařová ukázat novinářům.

"Volba na černou barvu padla takřka ihned. V úvahu připadala zpočátku ještě modrá, ale že budou šaty tmavé, to bylo jasné již od počátku," řekla Novinkám Kuchařová.

V modelu z bílého saténu od Hany Havelkové Taťána Kuchařová před rokem přebírala a v elegantním černém modelu od té samé návrhářky bude korunku nyní předávat další vítězce. "Celek nových šatů připomíná křehké tvary kubistického porcelánu," uvedla Havelková.

:. Taťána Kuchařová jako požitkářka. Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

K módní návrhářce chová Taťána Kuchařová hlubokou úctu. "Hanka je pro mne nejen oduševnělý a čistý člověk, ale také skvělá kreativní návrhářka, která umí vystihnout kouzlo ženy tak, aby se v jejích modelech cítila co nejlépe," uvedla úřadující Miss World.

"Finalistky mívají světlé šaty, tudíž volba na tmavé šaty padla i kvůli tomu, abych byla s novými soutěžícími v jistém kontrastu. Na výrobě šatů jsem se podílela častými konzultacemi a s výsledkem jsem zcela spokojená. Splňují přesně to, co od nich chci. Jsou elegantní a ženské zároveň," řekla pro Novinky Kuchařová.

Reklama

Související témata:

Související články

Světový primetime pro Taťáňu Kuchařovou

Miss World Taťána Kuchařová se objeví v dokumentu BBC s Michaelem Palinem z legendárních Monty Pythonů. Jako reprezentantka mladé české generace řekne světu,...

OBRAZEM: Kuchařová předváděla v Praze Diora

Modely zimní sezóny 2008 představila luxusní značka Dior v pražských Žlutých lázních. V oblečení této světoznámé francouzské značky se předvedla i česká...

Výběr článků

Načítám