Hlavní obsah

OBRAZEM: Ricky Martin dováděl s thajskými sirotky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BANGKOK

Zpěvák Ricky Martin dodržel, co slíbil, a dorazil do Thajska, kam přijel podpořit sirotky, jimž vlna tsunami vzala rodiče. Ve čtvrtek dále projel jih země a zároveň vyzval další osobnosti ze světa showbyznysu, aby i nadále vypomáhaly obětem prosincové katastrofy.

Článek

Třiatřicetiletý Ricky Martin věří, že se Thajsko ze zkázy brzy vzpamatuje. "Thajská duše je velmi silná. Dívají se kupředu do budoucnosti, nikoliv do minulosti, ale stejně je to smutné," uvedl. "Jejich život už určitě nebude stejný."

Hlavním cílem jeho návštěvy však byly osiřelé děti. Navštívil místní útulek, kde si s nimi chvíli pohrál, a to i navzdory jejich pohnutému osudu. Martin se angažuje proti zneužívání dětí po celém světě. "Je smutné, že někdo může využít nevinnosti dětí," uvedl Martin. "Děje se to po celém světě, a já musím říci - pozor."

Martin využil své návštěvy k setkání s thajským premiérem Thaksinem Shinawatrou, ministrem vnitra Bhokinem Bhalakulou a ministrem zahraničních věcí Surakiartem Sathirathaiem.

:. Ricky Martin s jedním ze sirotků. Foto: ČTK/EPA

:. Ricky Martin sirotkům nabídl chvilky radosti. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom

:. Ricky Martin v thajském sirotčinci. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom

:. Zpěvák děti pobavil. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom

:. Zpěvák se rázem ocitl v obklopení dětmi. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom

:. Ricky Martin s jedním ze sirotků. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom

TIP NOVINEK:
Více snímků z návštěvy Rickyho Martina v Thajsku najdete ve fotogalerii.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám