Hlavní obsah

O Stanislava Dolinka se zajímají i zralé ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Finalista prvního dílu soutěže Česko hledá SuperStar Stanislav Dolinek si získal spoustu příznivců. Jsou prý mezi nimi také příslušnice slabšího pohlaví ve zralém věku. Píší mu dopisy nebo si s ním povídají při venčení psa.

Článek

"Píší mi nejenom mladé holky, ale dokonce i zralé dámy mi věnují pozornost," pochlubil se Dolinek.

"Mám byt v Praze a psa labradora. A s tím denně musím chodit na procházky. Na mého psa se chytají nejen mladé slečny, které venčí své hafíky, ale také dříve narozené dámy. S některými se setkávám pravidelně, popovídáme si o psech a ony se pak docela zajímají i o mne," doplnil.

Dolinek často mění barvu vlasů i způsob svého oblékání. V posledních dnech se objevil s černými vlasy a s vyčesaným žlutým kohoutem.

"S hlavou a s oblečením stále experimentuji. Vizážistu nemám, sám se zamýšlím nad tím, co mám mít na sobě a jaké mám nosit vlasy, abych se líbil," vysvětlil.

Reklama

Související články

Standa Dolinek rád experimentuje

Stanislav Dolinek se sice nepropracoval v soutěži Česko hledá SuperStar mezi poslední úspěšnou trojku, přesto si získal mnoho příznivců. Přitahuje je možná...

Výběr článků

Načítám