Hlavní obsah

Nový Bond vymění tradiční pistoli za samopal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zbraň nového Jamese Bonda má oproti těm dřívějším daleko větší palebnou sílu. Zatímco si předchozí představitelé slavného agenta Jejího Veličenstva vystačili s pistolí Walther, nosí Daniel Craig samopal. Uvedla to agentura DPA.

Článek

Na fotografiích, které vznikly během natáčení nového pokračování s názvem "Casino Royale", je vidět, jak Daniel Craig alias James Bond manipuluje se středně velikým samopalem, který je včetně tlumiče čtyřikrát větší než jeho natažená ruka. Britský deník Daily Mirror spekuluje, že nový James Bond bude tvrdší a drsnější, než byli ti předešlí. Proto mu vymyslel přezdívku: James Bum.

Ve skutečném životě ale osmatřicetiletý Daniel Craig žádný drsňák není. "Nesnáším zbraně," nechal se slyšet před začátkem natáčení. "Dokud existují, budou lidé po sobě střílet," prý smutně poznamenal.

Rozčarování u fanoušků neohroženého Jamese Bonda Craig už před časem vzbudil přiznáním, že mu moc nejde řazení v bondovském sportovním autě. A pověst strašpytla si vysloužil ještě dříve. Na plavbu námořní lodí přes řeku Temži, která se v rámci oficiálního představování konala v loňském roce, si oblékl plovací vestu.

Reklama

Výběr článků

Načítám