Hlavní obsah

Novozélandská dvojčata oslavila sto let

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AUCKLAND

Novozélandská dvojčata Beryl Baguleyová a Matilda Hanlonová oslavila sté narozeniny. Zařadila se tak mezi nejstarší žijící dvojčata na světě. Narozeniny slavily celý život 19. února, až loni však po vyžádání rodného listu zjistily, že jako datum narození tam mají zapsán 19. březen.

Článek

V roce, kdy se potopil Titanic, byly sestrám tři roky. Na dnešní dobu nahlížejí velmi svérázně, každý podle nich myslí jen na sebe a to, že má každý automobil, sestry vidí jako úplnou zbytečnost.

"Všechno v životě záleží hlavně na tom, aby to bylo co nejprostší. Vždy jsem jedla prostě, bydlela prostě a nikdy toho moc nechtěla. Na umytí obličeje jsem používala vždy jen mýdlo, žádné ty módní přípravky," uvedla jedna ze sester a druhá jí přitakávala.

Sestry žijí nedaleko Aucklandu, nekouří, nepijí a nikdy neletěly letadlem. Mladší z nich prý ničeho za posledních sto let nelituje, ta starší lituje jediné věci, že nikdy neměla pořádný skútr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám