Hlavní obsah

Novomanželé Croweovi čekají první dítě

SYDNEY

Russell Crowe a jeho manželka Danielle Spencerová očekávají svého prvního potomka. Uvedl to internetový magazín People News s tím, že jde o informaci radostnou, nikoliv ale překvapivou. Dvaatřicetiletá Danielle už krátce po svatbě svým přátelům řekla, že se s Russellem rozhodli mít dítě co nejdříve.

Foto: Aleš Rudl

Výstava "Památné stromy Prahy se představují" ukáže nejstarší dřeviny města jako důležité prvky zeleně i zajímavé cíle krátkodobé rekreace.

Článek

Danielle, která se za někdejšího hollywoodského lamače ženských srdcí provdala 7. dubna v den jeho 39. narozenin, se podle zdroje vyjádřila naprosto jednoznačně: "Během líbánek je naším cílem odpočinout si a otěhotnět. Russell i já chceme, aby se ve svých čtyřiceti stal tatínkem."

Podle zdrojů blízkých novomanželům je Russell v sedmém nebi. "Vždycky si přál dítě za správných okolností. Jeho rodiče spolu prožili čtyři desítky let, měli šťastné manželství a rodinný život a on by chtěl to samé," říkají.

Reklama

Související témata:

Související články

Russell Crowe už je ženatý

Australský herec se oženil s Danielle Spencerovou ve svatební kapličce na svém ranči Nana Glen. Samotnému obřadu předcházel pestrý předsvatební víkend,...

Výběr článků

Načítám