Hlavní obsah

Nová Miss západní Čechy zakopla o šňůru

Novinky, Korzo
KARLOVY VARY

Soutěž Miss ČR 2004 má další finalistku. Ve čtvrtek byla v Karlových Varech zvolena nejkrásnější dívka západních Čech, kterou se stala devatenáctiletá Jana Hodinářová. Hned za ní skončila dvaadvacetiletá studentka vyšší odborné školy Martina Dvořáková a o dva roky starší prodavačka Iveta Vítková.

Foto: archiv souboru

Povídání o pejskovi a kočičce

Článek

"Nedávno jsem bratrovi rozbila televizor, když jsem nešťastně zakopla o šňůru. Takže se mi hlavní výhra bude moc hodit," přivítala vítězka dar od Pavla Plachkého z partnerské společnosti Home Credit.

Novopečená miss s ideálními mírami 83-57-82 automaticky postupuje do finále klání o nejkrásnější Češku, které se bude konat v dubnu v karlovarském hotelu Pupp.

První vicemiss Martina Dvořáková (93-60-88) během slavnostního večera prozradila, že by jednou ráda pracovala v exkluzivním hotelu, jako je třeba právě Pupp.  

2. vicemiss je zároveň Miss publikum

Třetí dívka v pořadí Iveta Vítková (86-55-88) po vyhlášení výsledků prozradila, že zářivě zrzavá barva jejích vlasů v žádném případě není přirozená. O bohatou hřívu pečlivě pečuje již od svých čtrnácti let.

Iveta zjevně sázela na domácí prostředí a na pomoc publika. V průběhu soutěže bylo znát, že tato prodavačka skla a porcelánu je v Karlových Varech velmi populární. Po zásluze rovněž získala titul Miss publikum.

Lucie Bílá byla vyvedená z míry

Na semifinálovém večeru vystoupila zpěvačka Lucie Bílá (37), která na jevišti zavzpomínala na natáčení pořadu Miss desetiletí, který tehdy moderovala. "Byla jsem úplně mimo," přiznala.

Důvodem jejího rozladění bylo přeřeknutí v úvodu pořadu. "Všechno začalo tím, že jsem hned na začátku místo ´dnes soutěží chlapi´ řekla ´dneska soutěží chlupy´," zavzpomínala Lucie a vyvolala tak v publiku nevázané veselí.

Poté se ovšem Lucie zcela vážně přiznala, že by se nikdy nechtěl ocitnout na místě dívek, které bojují o korunku. "Sama bych na takovou soutěž neměla odvahu," prohlásila a dodala, že krasavice velmi obdivuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss se vrátí do Karlových Varů

Právě vypuklo další pátráni po nové české miss. Miloš Zapletal v pondělí oficiálně odstartoval 16. ročník prestižní soutěže Miss 2004, jejíž finále se bude...

ČR má první finalistku soutěže Miss 2004

Ve Východočeském divadle v Pardubicích byla ve středu zvolena první finalistka letošního soutěžního klání o nejkrásnější dívku České republiky. Stala...

Miss jižní Moravy bydlí v Bratislavě

Ve čtvrtek se v Brně konalo klání o nejkrásnější dívku jižní Moravy, kterou se v hotelu Voroněž stala sedmnáctiletá studentka gymnázia Denisa Mendrejová. Když...

Výběr článků

Načítám