Hlavní obsah

Nová láska Bena Afflecka je vážná

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

Po lednovém rozchodu s Jennifer Lopezovou měl herec Ben Affleck v lásce smůlu. Nyní se začalo blýskat na lepší časy. Jeho novou přítelkyní se stala rozhlasová manažerka z Chicaga Enza Samabatarová, která se svým přátelům svěřila, že s ním to není žádný milostný románek, ale skutečná láska.

Foto: Josef Zajíc

Vánoční kluziště !!! v Ostravě.

Článek

Potkali se v Benově rodném Massachusetts na basebalovém zápase týmu Boston Red Sox. Následovaly desítky schůzek a milostných telefonátů.

"Jsou zamilovaní a šťastní. Opravdu už je to více než zamilovanost, je to láska. Velká láska," potvrdily manažerčiny přítelkyně.

Přestože jsou oba velice šťastní, snaží se to ve vztahu nepřehánět. Proto Enza odmítla s Benem odjet na pokerový šampionát v Kalifornii, kde herec vyhrál tisíce dolarů a nominoval se tak na dubnové mistrovství světa v této karetní hře. [celá zpráva

Žít s ním zatím nechce

Přesto se Enza drží trochu zpátky a odmítla Benovu nabídku nastěhovat se do jeho bytu v Los Angeles. Vztah na dálku jí prý zatím vyhovuje.

"Ještě není připravená být s Benem pořád, nastěhovat se k němu. Má svůj život a práci a nehodlá to všechno naráz zrušit a zahodit, aby mohla odjet do Hollywoodu. Ale kdykoli nepracují, hned si volají a domlouvají schůzku," prozradila přítelkyně Enzy.  

Chtěla krást

Affleckovi podle internetového serveru IMDB zjevně ani nevadí, že jeho nová láska byla v minulosti dvakrát obviněna z vyloupení výkladní skříně. Trest si odpykala 70 hodinami veřejně prospěšných prací, aby tak mohla splatit společnosti svůj dluh.

Šestadvacetiletá žena se o první krádež pokusila v roce 1995, o šest let později vykradla obchod s oblečením v New Yorku. Ani Affleck se potyčkám se zákonem nevyhnul. V roce 1999 musel zaplatit pokutu za řízení auta s prošlým řidičským průkazem.

Reklama

Související témata:

Související články

Opilá žena odhalila před Affleckem ňadra

Oscarový herec Ben Affleck, který se zúčastnil oslavy amerického prezidenta George W. Bushe, se vylekal opilé návštěvnice, která před ním odhalila svá prsa....

Ben Affleck se chce zbavit tetování

Americký herec Ben Affleck lituje, že v mládí podlehl módní vlně a nechal si na tělo vytetovat šest velkých obrazců. Nyní zvažuje, že si je nechá operativně...

Bena Afflecka hospitalizovali s bronchitidou

Dvaatřicetiletý americký herec Ben Affleck byl minulý týden hospitalizován kvůli těžké bronchitidě, napsal zpravodajský server AZ Central. V pátek informaci...

Výběr článků

Načítám