Hlavní obsah

Nosorožec si samici spletl s autem turistů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Skupinka návštěvníků britské zoologické zahrady zažila šok svého života. Na jejich vůz se totiž znenadání vrhnul dvoutunový nosorožec, který si na autě chtěl dokázat svou mužnost. Informoval o tom deník The Sun.

Foto: Libor Knížek

zámek Hořovice - divadelní prohlídky pro děti

Článek

Dvanáctiletému bílému nosorožci jménem Sharka zřejmě padl do oka renault dvacetiletého Daveho Alsopa, překvapeného člena skupinky turistů, kteří náhle proti své vůli měli možnost sledovat zvíře z bezprostřední blízkosti.

Turisté měli původně zcela jiný záměr. Do parku West Midland Safari se vypravili, aby zvěčnili milostné dovádění nosorožce s jeho partnerkou Trixie, které se předem předpokládalo.

"Byl velice statný a zjevně vzrušený," vysvětlil Alsop a naznačil, že si Sharka za svůj sexuální objekt místo přidělené samice spletl s kolemjedoucím autem. "Přidal se k nám. Hned potom se začal o vůz otírat a začal jím ďábelsky lomcovat."

Nosorožec stačil během krátké chvilky na voze  napáchal škodu - strhal mu zpětná zrcátka a promáčkl dvířka. Řidiči se podařilo včas nastartovat a odjet. V patách mu však byl Sharka, který se prchající vůz snažil dohnat. Vedoucí parku se zároveň zavázali, že vzniklou škodu uhradí.

Reklama

Související články

18,5kilovému kocourovi nařídili dietu

Pracovníci útulku pro zvířata v Berlíně odebrali německému majiteli jeho kocoura, který vážil 18 a půl kilogramu a pro svou nadváhu se sotva mohl pohybovat....

Kočka přežila měsíc uvězněná v balíku

Kočka, která nedopatřením strávila celý měsíc zavřená v zásilce s ptačími klíckami, přežila cestu po moři z Číny do Spojených Států. Nálezci vyhublé zvíře...

Výběr článků

Načítám