Hlavní obsah

Nicole Kidmanové kvůli roli vycpou poprsí

Novinky, ČTK, Korzo/P
LOS ANGELES

Přestože se hollywoodská herečka Nicole Kidmanová může pyšnit hezkou tváří a takřka dokonalou postavou, kvůli roli v muzikálu The Producers budou její ženské proporce zdůrazněny vycpávkami. Má totiž hrát baculatou krásku s vyvinutým poprsím.

Foto: Kateřina Ostradecká

1. místo v kategorii Cítit se jako doma získal region Broumovsko v soutěži DestinaCZe 2015.

Článek

Muzikálová postava, hysterická sekretářka Ulla, má vynikat nepřehlédnutelnými ňadry a několika kilogramy navíc. Takové proporce však 36letá Kidmanová nemá, proto bude situaci zachraňovat maskérna.

Pro roli se hodí

Producent a režisér Mel Brooks, který režíroval původní verzi filmu v roce 1968, se domnívá, že se nedostatek dá u Nicole snadno napravit. 

Herec Matthew Broderick, který si v muzikálu zahraje po jejím boku, zastává stejný názor a soudí, že se přes nutné triky a úpravy Kidmanová do role bezvýhradně hodí.  

Opačné mínění

Někteří účastníci natáčení ale tvrdí, že Nicole vycpávky spíše uškodí, protože svým hubeným zjevem připomíná Seveřanku více než buclatými křivkami.

"Mohla by hrát Švédku hned. Je neskutečně hubená a vysoká, což se mi zdá právě pro tuhle roli vhodné. Myslím, že jí skvěle sedne. Nicole bude úžasná jako ve všech předchozích filmech," prohlásil jeden z jejích kolegů.

Reklama

Související témata:

Související články

Nicole Kidmanová chtěla ukrást panenku

Australská herečka Nicole Kidmanová se potýká s chmurnými vzpomínkami na dětství. Jako malé dítě v hračkářství ukradla panenku, po které nesmírně toužila....

Nicole Kidmanová se málem udusila

Australská herečka Nicole Kidmanová vděčí číšníkovi z newyorské restaurace za záchranu života. Při pojídání předkrmu jí totiž zaskočilo sousto a začala...

Kidmanová přetáčela špatné scény

Uprostřed práce na novém snímku režiséra Sydneyho Pollacka zastihla nejžádanější hollywoodskou herečku Nicole Kidmanovou nepříjemná zpráva. Její předchozí film...

Výběr článků

Načítám