Hlavní obsah

Nicole Kidmanová se bude vdávat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmatřicetiletá australská filmová diva Nicole Kidmanová má údajně v úmyslu pojmout za manžela stejně starého amerického zpěváka country Keithe Urbana v jeho rodném Nashvillu.

Článek

Pár původně plánoval svatbu koncem měsíce v Sydney. Nicole si to ovšem rozmyslela, když si uvědomila, jak obrovskou pozornost by svatba v Austrálii vyvolala. Podle listu The Sun prohlásila, že je jí zle z toho, jak se její svatba stala v Austrálii předmětem mediálního cirkusu.

The Sun tvrdí, že mediálně ostře sledovaní snoubenci si mají říci ano v červnu.

Australanka se s Keithem zasnoubila loni na podzim. Svého přítele tajně doprovázela i na jeho turné po Americe. Mezi herci se říká, že nedokázala zkousnout ten fakt, že její bývalý manžel Tom Cruise čeká se svou snoubenkou Katie Holmesovou dítě. Proto změnila i svůj názor na svatbu.

Reklama

Související témata:

Související články

Nicole Kidmanová: svatba s Urbanem nebude

Hollywoodská hvězda Nicole Kidmanová se smála titulkům v bulvárním tisku, že si bude brzy brát country zpěváka Keitha Urbana. Trvá na tom, že jsou pouze velice...

Výběr článků

Načítám