Hlavní obsah

Nicole Kidmanová by si klidně troufla na mužskou roli

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Hollywoodské krásce Nicole Kidmanové začínají být hranice světa herečky příliš malé. Hledá si proto uplatnění a inspiraci u svých mužských kolegů.

Foto: MDZ, Zdeněk Němec

Cena Aplaus Městského divadla Zlín

Článek

Nechala se slyšet, že by si velice ráda zahrála ve filmu muže. "Chci hrát chlapa, protože potřebuji změnu," řekla hvězda filmu Ti druzí německému časopisu GQ. 

Role jako náhrada za bratra

Prostřednictvím mužské role by se údajně alespoň pomyslně navrátila do dětství a vynahradila svému otci nepřítomnost mužského potomka: "Můj otec, který celý život toužil po synovi, se dočkal jen samých dcer. Takhle bych mu jeho přání alespoň částečně splnila. Kdoví, jak by reagoval, kdyby mě viděl v naprosto reálném kostýmu muže," vysvětlila Nicole.

Pohrává si s myšlenkou na smrt

Šestatřicetiletá Kidmanová čtenářům v rozhovoru také prozradila překvapivé sdělení. Ráda by z tohoto světa odešla, aniž by to kdokoliv postřehl. Mladá herečka pomýšlí na smrt pravděpodobně proto, že je dennodenně stíhána životními strastmi. "Chci odejít v klidu, bez jakýchkoliv velkolepostí," prohlásila pohledná Nicole.

Zničí všechny záznamy

"Mám své poznámky pečlivě uschovány a udělám všechno pro to, aby zůstaly navždy skryty před slídily. Nikdo si je nesmí přečíst. Než zemřu, všechny je spálím. Se mnou tak odejdou na věčnost všechny mé celoživotní myšlenky, nápady a pocity. Nechci, aby po mém odchodu existoval svět." řekla herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Kidmanová: S Adrienem jsme jenom přátelé

Od té doby, co přijela Nicole Kidmanová do Cannes, festival jakoby získal na lesku a zajímavosti. Stránky většiny zahraničních zpravodajských serverů plní...

Kidmanová vysoudila omluvu i peníze

Australská herečka Nicole Kidmanová zřejmě nepatří ke hvězdám s postojem "hlavně, že se o mně píše, a co, to už není tak důležité". Nicole totiž jistá zpráva...

Výběr článků

Načítám