Hlavní obsah

Nicole Kidmanová by chtěla zkusit čarování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Alespoň jeden jediný den by si prý přála mít čarodějnické schopnosti australská herečka Nicole Kidmanová - a to prý zvláště tehdy, když má špatný den. Uvedla to u příležitosti uvedení nového snímku Moje krásná čarodějka.

Článek

"Je to hezké, když umíte například přimět psa, aby vám skočil do náruče a začal mluvit," řekla osmatřicetiletá filmová hvězda.

Rusovlasá Kidmanová ve filmu Moje krásná čarodějka, který je remakem oblíbeného sitcomu z 60. let, ztvárnila naivní a dobrosrdečnou čarodějku Isabel z kalifornského San Fernando Valley, která je pevně odhodlána od základu změnit svůj život. Chce se vzdát svých nadpřirozených schopností a žít jako každý obyčejný smrtelník.

Oscarová hvězda prý potřebovala dvě věci, které jí pomohly naučit se škubat nosem, jako to dělala Elizabeth Montgomeryová ve zmíněném sitcomu. "Potřebovala jsem zrcadlo. Přehrávala jsem si na videu záběry jejího nosu zpomaleně, pak jsem vzala zrcadlo a snažila se to napodobit," vysvětlila.

Nicole prý potřebovala také pomoc, aby se uvelebila na koštěti jako dáma. "Měli na to takové kšíry. Do těch vás navlečou a pak vás zvednou do výšky, takže jako létáte a tetelíte se obavami, zda to vypadá dobře."

Reklama

Související témata:

Související články

Nicole Kidmanová má strach z motýlů

Australská herečka Nicole Kidmanová se svěřila novinářům, že má panickou hrůzu z motýlů. Navzdory několika pokusům svůj strach překonat, má hrůzu z tohoto...

Tom Cruise chce na svatbě i Kidmanovou

Americký herec Tom Cruise, který chystá svatbu s Katie Holmesovou, by rád na oslavě viděl i svou bývalou manželku, australskou herečku Nicole Kidmanovou....

Výběr článků

Načítám