Hlavní obsah

Nicolas Cage trápí svou třetí manželku

LOS ANGELES

Dva měsíce uplynuly od okamžiku, kdy si Nicolas Cage vzal za manželku Alici Kimovou, Američanku korejského původu, a jejich svazek již prochází krizí. Nejenže herec nerad svou ženu pouští samotnou ven, ale nesnese ani pomyšlení, že by se mohla vrátit ke svému studiu či práci.

Foto: Baseball & Softball Club

Na Hlubockých baseballových hřištích trénují děti již od šesti let.

Článek

Čtyřicetiletý Cage se s jednadvacetiletou bývalou číšnicí oženil letos začátkem srpna. [celá zpráva]

Sňatek tehdy vyvolal velkou pozornost, novomanželé však podrobnosti z něj drželi úzkostlivě v tajnosti.

Snaha o zachování soukromí však nyní zkrachovala a na veřejnost se dostaly zvěsti o tom, že se čerstvé manželství pomalu dostává do nešťastného období.

Sama doma

Cage snad ze žárlivosti kategoricky odmítá, aby jeho žena bez doprovodu opouštěla byt. Musí pobývat doma, jinak by ji mohli začít pronásledovat dotěrní fotografové, napsal internetový server New Kerala.

"Nicolas řekl Alici, že pokud by chtěla jít ven, tisk ji nikdy nenechá v klidu a ona nebude moci pracovat. Požádal ji, aby byla trpělivá a starala se o manželský život," uvedl zdroj z hercova okolí.

Chce pracovat a studovat

Alice by ale ráda studovala nebo se vrátila ke svému někdejšímu povolání servírky. Cage jí proto vyšel částečně vstříc a navrhnul jí, že zakoupí vlastní restauraci, kde se bude moci seberealizovat.

Podle nejmenovaného zdroje se bude muset Alice nakonec podřídit Nicolasovým pravidlům. V opačném případě jí hrozí, že se stane již třetí bývalou manželkou slavného herce.

Kimová a Cage se poznali letos v březnu v japonské restauraci v Los Angeles. Jen dva měsíce po hercově rozvodu s Lisou Marií Presleyovou uspořádali v Kalifornii soukromý svatební obřad. Jeho první ženou byla americká herečka Patricia Arquette.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová randí s Nicolasem Cagem

Inkoust na rozvodových papírech Lisy Marie Presleyové a Nicolase Cage a Angeliny Jolieové a Billyho Boba Thorntona sotva stačil uschnout a už je to nová...

Nicolas Cage si vzal bývalou servírku

Čtyřicetiletý americký herec Nicolas Cage se v pátek oženil s dvacetiletou Američanku korejského původu Alice Kimovou. Poznali se před pěti měsíci v japonské...

Výběr článků

Načítám