Hlavní obsah

Nic než pravda: žena už roky živí rodinu plnou mužů

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Reality show TV Prima Nic než pravda píchnula do vosího hnízda. Dalibor Žurek, kterému nemůžeme upřít rétorické schopnosti, se nechává živit svou exmanželkou a evidentně se za to ani v nejmenším nestydí. A příklad zřejmě táhne, synové se totiž do práce zatím také nehrnou.

Článek

Dalibor Žurek (50) je rozvedený, ale se svou manželkou žije i po rozvodu, jakoby se nic nestalo. Jak by také ne, když ho jeho exmanželka už devět let živí, stejně tak jako dva společné syny. Dalibor v devadesátých letech zkoušel podnikat, ale tvrdě pohořel a následky si nese až do dnešní doby. Rodinu postihly i exekuce, a tak k rozvodu došlo zejména z praktických důvodů.

Syn Ondřej se živil v Irsku jako montér ocelových konstrukcí, ale v ČR už je zpět bezmála rok a po vzoru otce nepracuje. Když na něj také moderátor Petr Šiška uhodil, tak to nenesl vůbec dobře a po obličeji mu doslova tekly potůčky potu. Ve svých 23 letech by se už od matky nemusel nechat vyživovat, zvláště když už mají jeho rodiče i tak dost co dělat, aby se uživili.

:. Dalibor Žurek v pořadu Nic než pravdafoto: TV Prima

Dalibor to neměl v horkém křesle vůbec jednoduché. Sledem otázek byl doslova nucen, aby si sypal popel na hlavu. Přiznal, že je jeho manželka pracovně schopnější než on, stejně tak jako to, že v podnikání přecenil své schopnosti a to mu následně zničilo život. Nyní hledá sto a jednu výmluvu pro to, aby si mohl ospravedlnit, že nepracuje. Svému synovi však v jedné odpovědi otevřeně řekl, že je líný.

Jenže Daliborovi jeho cesta soutěží ani v nejmenším nevyšla. Nestačil se ještě dostat ani na hranici sta tisíc korun, když si odmítl přiznat, že má strach z toho, že se dluhy přenesou i na syny. V soutěži tak skončil bez koruny, což jeho manželce zrovna s náklady na letošní vánoční svátky nepomůže.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám