Hlavní obsah

Nic než pravda: za dětství plné sexuálního zneužívání získala 100 tisíc korun

Novinky, Jakub Kynčl
PRAHA

Třináctý sváteční díl reality show Nic než pravda měl opět říz. Vyjma jednoho jímavého životního příběhu pohledné knihovnice, která si prošla sexuálním zneužíváním v dětství, totiž do studia zavítala i velmi svérázná dáma označující se za bohémku. Chvílemi dokázala ostatní opravdu dobře pobavit, ale když řekla, že radši hraje v kasinu, než aby trávila čas se svými vnoučaty, tak publikum doslova oněmělo a krátce poté, co se probudilo ze šoku, začalo bučet.

Článek

Martina Bezděková (27) bydlí v Rumburku, pracuje jako knihovnice a je rozvedená. Dětství měla velmi dramatické. Kvůli agresivnímu otci, kterého se celá rodina bála, se rozhodla matka k zoufalému kroku. Vzala tehdy devítiletou Martinu a jejího bratra a utekla z domova. Měl to být útěk do bezpečí, realita byla ale jiná.

V minulém díle prozradila, že by jí nebylo proti srsti se nechat trochu vydržovat nějakým ženatým mužem a prozradila, že teď také jednoho ženáče má. S ním je to ale spíš o sexu. Pohledná knihovnice si však nese pořádné šrámy na duši. Útěk z domova od otce, matka, která se o děti nedokázala postarat, a tak skončily na ulici. Tím však trápení neskončilo.

Z bezdomovkyně zneužívaným dítětem

Čerstvým bezdomovcům pomohl muž, který se dal s matkou Martiny dohromady a stal se jejím otčímem. Neuplynula však dlouhá doba a začal Martinu zneužívat. Přestože matce o zneužívání řekla, nic se nezměnilo. Jak sama prohlásila, její matka doslova rezignovala na život a vše jí bylo jedno. Není tak divu, že když se dostala se svým bratrem do ústavu, tak to bylo pro malou zneužívanou dívku vysvobození.

Zajímavá byla reakce partnerky bratra Martiny, která komentovala její zneužívání slovy, že to je dnes normální. Nezbývá než věřit, že normální není nejen zneužívání dětí v naší společnosti, ale ani její reakce.

:. Soutěžící Martina Bezděkováfoto: Stream.cz

Martina je ovšem pořádné číslo. V nenápadné ženě dřímá pořádný ďáblík, který má v soukromí ložnice rád i mírně netypické věci. Chvíli ve studiu odolávala, ale nakonec přiznala, že jí lehké S/M není vůbec proti srsti. Po otázce, zda praktikuje některé netypické sexuální praktiky si špetku její stydlivosti moderátor Petr Šiška doslova vychutnal. Martina nakonec ukázala, že dobře zná cenu peněz a po dosažení částky 100 000 korun hru okamžitě ukončila.

Babička gamblerka

Rázná sebevědomá dáma s duší bohéma, tak se uvedla Anna Tesařová (57) z Morašic. Její manžel, kriminalista v důchodu, puntičkář a milovník pořádku se k ní totálně nehodí. A možná právě proto spolu vydrželi zhruba 36 let. Jaroslav si vzal Annu díky sázce. V hospodě tehdy dvaadvacetiletou Annu uviděl a vsadil se s kamarády o deset lahví skotské, že si ji vezme, a za pět měsíců byla svatba.

:. Nic než pravda - soutěžící Anna Tesařová

:. Nic než pravda - soutěžící Anna Tesařová

Navenek spořádaní manželé však mají jeden velký nešvar, a tím je hazard. Oba rádi chodí do kasina a nepovažují to za nemoc. Je to prý jen jejich vášeň. Peníze pro tuto zálibu získává důchodkyně přivyděláváním jako finanční poradkyně. Kasinu a automatům ovšem propadl také jejich syn a podle rodičů přivedl kvůli hazardu ke krachu firmu, která měla hodnotu deseti miliónů korun. Tuto sumu stačil zhruba za pět let prohrát.

Velmi energická žena rozhodně není typickou babičkou a ani si na to nehraje. Mimo jiné přiznává, že nemá obě své děti stejně ráda a jako vrchol všeho řekne, že raději tráví čas v kasinu než se svými vnoučaty. I přes tyto hodně drsné výroky se však ve studiu zasloužila o pořádný kopec zábavy. Výhra padesáti tisíc korun jí prý vystačí tak na tři návštěvy kasina. Tak ať se válce točí, třeba to vystačí i na čtyři návštěvy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám