Hlavní obsah

Nic než pravda: vyspala se s kamarádčiným přítelem a odmítala to přiznat

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Reality show TV Prima Nic než pravda byla tentokrát trochu peprnější. V soutěži pokračovala Ladislava Fidrmucová, která má doslova fóbii z toho, že ji bude přítel podvádět. Veronika Škrétová si zas nechtěla vzpomenout na situaci, kdy měla milostný románek s přítelem své kamarádky. A vše uzavřel Jiří Hruška, který přiznal že mívá sexuální sny o své sestřenici.

Článek

Již z minulého dílu diváci znali suverénní Ladislavu Fidrmucovou, která dokáže své odpovědi vždy velmi jasně a nápaditě vysvětlit. Netají se tím, že se nepovažuje za dobrou matku. Do studia ji doprovodil její přítel Maroš, který jí trpí i její nadměrnou nedůvěru k mužům.

:. Ladislava Fidrmucováfoto: TV Prima

Ladislava se netajila tím, že Marošovi už prohlížela v jeho nepřítomnosti věci, ale nenašla ani sebemenší důkaz o nevěře. I přesto mu ale stále stoprocentně nevěří. Shodou okolností vypadla, když svou nedůvěru k mužům neprojevila. Na otázku, jestli někdy Maroše podezírala z nevěry se svou kamarádkou, odpověděla negativně - a skončila bez koruny. Rozhořčení bylo z Ladislavy po vyřazení patrné na kilometry daleko.

Sex jako zbraň nepoužívá

Veronika Škrétová (23) vystudovala střední školu obor zahradník, aranžér. Je svobodná a odjakživa touží být herečkou. Obchází různé castingy a doufá ve štěstí. Kromě castingů ale štěstí příliš nepomáhá. Během natáčení uvedla hned několik důvodů, proč nestuduje žádnou hereckou školu.

Veronika na sebe prozradila mnoho věcí včetně toho, že nejméně dvakrát něco ukradla, že je líná a poměrně lehce ovlivnitelná. Na druhou stranu také ukázala, že má zásady, kterých se nevzdá. Například by nikdy nevyužila sex, aby dosáhla svého cíle.

Ani Veronika si však žádnou výhru neodnesla. Osudová jí byla otázka, zda se vyspala s přítelem své kamarádky. Veronika něco takového zapřela, polygraf ovšem vyhodnotil její odpověď jako lživou. Veronika následně připustila, že se možná něco takového událo, na samotný sex prý ale nedošlo. Výhru v soutěži jí to ovšem už nezachrání.

Podivín s komplexy

Poslední díl roku 2008 pak uzavřel 27letý muž plný komplexů Jiří Hruška, který pracuje jako pokladní v kavárně v Karlových Varech. Jeho velkým koníčkem jsou společenské tance, kterým se několik let aktivně věnoval.

Do studia Jiřího doprovodila jeho taneční partnerka Eva a sestřenice Anna. Pro Annu bylo velmi nepříjemným překvapením, když zjistila, že je objektem erotických fantazií svého bratrance, který je zjevně stále ještě pod velkým vlivem své rodiny. Jiří se nedostal ani na 50 tisíc korun, když vypadl na otázce, zda si někdy přál, aby jeho taneční kolegyně byla mladší.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám